FAQ

Hvorfor kommer min kommentar ikke på med det samme?

Jeg gennemlæser alle kommentarer inden de godkendes og dermed bliver synlige. Det gør jeg fordi jeg oplever, at der kommer en helt del spam kommentarer og dem gider jeg ikke have liggende og det er alt for omfattende arbejde, at sidde og kigge alle siderne igennem ugentligt for spamkommentarer.

Kan mine produkter forhandle i tidtilomtanke.dk’s webshop?

Det kommer helt an på kvaliteten af dit produkt. Devisen for produkterne i butikken er, at de:

  • er fremkommet på forsvarlig og naturvenlig vis, intet eller ingen har lidt overlast i produktionen af produkterne.
  • når de er slidt op/gået i stykker/ikke kan bruges mere kan genbruges, enten via kompostering eller omdannelse til et mindst lige så godt råmateriale som det oprindeligt var og dermed bruges til nyt produkt.
  • er lavet af materiale som ellers skulle skrottes og dermed udsætter materialernes tur til forbrændingen
  • er upcyklet, altså lavet med udgangspunkt i et genbrugs materiale som ikke var så fantastisk kvalitet til et af en bedre kvalitet

Smid en mail på tidtilomtanke@nullgmail.com og skriv hvad du har i tankerne, jeg er altid på udkig efter nye bæredygtige produkter.

– MEN – det kan menstruationskoppen da ikke leve op til!

Det er korrekt. Menstuationskoppen kan kun forbrændes, når du om ca. 10 år bliver nødt til at købe dig en ny. Alligevel har jeg valgt, at lade menstruationskoppen være undtagelsen, der bekræfter reglen fordi det at bruge den i stedet for bind og tamponer spare miljøet for usandsynligt meget materiale som ikke skal produceres og forbrændes – og fordi det er SÅ meget bedre for din/kvinders sundhed end tamponer.

Affilliate, markesføring, samarbejde, gaver mm. i forbindelse med teksterne

Først og fremmest er det vigtigt for mig at sige, at jeg kun skriver om emner, der har interesse og værdi for mig og læserne af bloggen – og jeg skriver hvad jeg mener.

I nogle tekster finder du links som henviser til andre sider og produkter som jeg skriver om. Hvis jeg har nogen som helst økonomisk vinding ud af at skrive eller henvise til andre produkter og sider er det enten markeret ved, at der øverst i indlægget er skrevet at der er “Sponsoreret Indhold” eller at der ved det enkelte link er skrevet at: “(linket er sponsoreret)”

Hvad betyder det så at et link er sponsoreret? Jo det at hvis du via linket ender op med at købe et produkt på den side som linket henviser dig til, så får jeg et lille beløb for at have henvist en købende kunde til butikken – kan man sige – prisen for produktet er det samme for dig som hvis du havde fundet frem til det på anden vis.

Hvis nogen sender mig et produkt som de tænker kunne passe ind i mit koncept, så siger jeg tak, men forpligter mig ikke på at skrive om produktet. Hvis jeg efterfølgende synes godt om produktet og synes du skal høre om det, så skriver jeg naturligvis om det og fortæller, at jeg uforpligtende har fået produktet forærende.

Hvorfor er nogle tjenester, produkter donationsbaserede, mens andre har en fast pris?

Vi lever i en brydningstid, midt i en proces – som jeg ser det. Som alle processer så går man sjældent kvantespring fra grundliggende at gøre ting på en måde, til at gøre ting på en helt anden måde fra den ene dag til den anden. Tid til omtanke er i midten af to virkeligheder kan man sige. Jeg håber på, at det en dag bliver sådan, at en livstime har præcis det samme værdi for alle. Som det er nu er der andre mekanismer som diktere virkeligheden og dem er jeg på nuværende tidspunkt nød til i nogen grad at indrette mig efter. Men jeg forebeholder mig også retten til at eksperimentere med andre muligheder.

De fysiske produkter i webshoppen, som jeg køber ind fra andre, må jeg nødvendigvis tjene hjem igen og have betalt for at få opbevaret på lager, betalingsløsninger, fragt osv. Derfor sætter jeg en pris på disse produkter.

I nogle online kurser bruger jeg materiale som andre har lavet og det skal de naturligvis kompenseres for – derfor har jeg været nødt til at sætte en pris for disse kurser.

Blogindlæg, online kurser og guides ønsker jeg skal være tilgængelige for så mange som muligt. Så hvis du synes de ting jeg laver her på siden har værdi for dig og du godt kunne tænke dig, at jeg blev ved med at lave nye ting og bruge mere tid på lave indhold, så smid en skilling eller mere via donation. Du kan donere ved at indbetale via MobilePay til 41283451 – skriv bare donation i beskedfeltet eller doner med kreditkort her.

Hvor får jeg min inspiration fra?

Alle steder fra – faktisk er en af mine største udfordringer ikke at blive inspireret og revet med af de ting jeg møder på min vej. Alligevel har jeg her listet nogle af de personer, organisationer og foreninger op som jeg følger med i hvad har gang i og som jeg bestemt kan anbefale, at du også kigger nærmere på.

Mennesker som inspirere mig:

Foreninger og organisationer som inspirere mig