Mandala – en vej til ro i din travle hverdag

Mandala – en vej til ro i din travle hverdag

At farvelægge en mandala er en fantastisk måde, at give dig selv en velfortjent pause fra hverdagens travlhed.

Tid til bare at sidde.

Lade fingrene og øjnene gøre deres og give alle dagens indtryk tid til at falde på plads.

Nogle gange vil du endda kunne opleve, helt at glemme tid og sted, og bare være i en form for meditativ tilstand.

En mandala er et geometrisk mønster med mange gentagelser og gentagelser virker beroligende på hjernen og dermed nervesystemet og træner din evne til at koncentrere dig. 

Farvelægning går virkeligt godt sammen med en kop god te og et stykke beroligende musik – det er en sikker vinder i forhold til at skabe en fredfyldt eftermiddagsstemning.

Har du problemer med at falde i søvn er det også min erfaring, at farvelægning af mandalas også er en rigtig god måde, at gøre kroppen klar til at gå i seng. Sluk for fjernesynet, drop aften kaffen og tag en kop kamille te også en halv til en hel times farvelægning. Bare lad alle tankerne få frit løb – hellere nu end, når du ligger i sengen.

Mere information om virkningerne af farvelægning af mandalas her

At finde ro i hverdagen er vigtigt

Når du finder ro, får du muligheden for at være nærværende i dig selv og dermed muligheden for at mærke dig selv – sådan helt ind i knoglerne og du får muligheden for at være nærværende i de sammenhænge du er i, sammen med andre.

Du får muligheden for at bearbejde og genspille de oplevelser du har haft siden sidste pause og det du får ordentligt gennemlevet om dagen, skal du ikke bruge vigtig søvntid på at bearbejde om natten. Dermed vil du kunne sove mere roligt, ubekymret og bruger din søvn på at restituere og holde kroppen rask.

Der er naturligvis mange måder, at koble fra på, at farvelægge mandalas og andre tegninger for den sags skyld er en af mange måder.

Hvorfor E-bog?

Hent E-bogen 

Jeg har selv det sådan med malebøger, at det sjældent er alle tegningerne som lige taler til mig og jeg synes egentlig det er et frygteligt ressourcesspild at lave en helt bog, hvis kun halvdelen skal bruges.

Derudover så er jeg jo mor og det er tit sådan her hjemme, at ungerne gerne vil farvelægge de samme tegninger og gerne flere gange og derfor ville jeg give dig og din familie muligheden for at printe alle yndlings mandalerne alle de gange der er brug for.

E-bogsformatet har desuden gjort det muligt for mig at lave samlingen til Tillidspris, hvilket var vigtigt for mig. Jeg ved, at nogle mennesker bruger farvelægning af mandalas som decideret terapi og jeg har et ønske om, at alle uanset pengepungens størrelse kan få adgang til de ting her i livet, som de har brug for.

Hvis du har lyst og mulighed for sende en skilling afsted kan du gøre det til via dette mobilepaylink

Sådan ser mandalaerne ud

Håndtegnede mandalas til farvelægning, mandalas til print, mandalas e-bog Håndtegnede mandalas til farvelægning, mandalas til print, mandalas e-bog Håndtegnede mandalas til farvelægning, mandalas til print, mandalas e-bog Håndtegnede mandalas til farvelægning, mandalas til print, mandalas e-bog Håndtegnede mandalas til farvelægning, mandalas til print, mandalas e-bog Håndtegnede mandalas til farvelægning, mandalas til print, mandalas e-bog Håndtegnede mandalas til farvelægning, mandalas til print, mandalas e-bog Håndtegnede mandalas til farvelægning, mandalas til print, mandalas e-bog Håndtegnede mandalas til farvelægning, mandalas til print, mandalas e-bog Håndtegnede mandalas til farvelægning, mandalas til print, mandalas e-bog Håndtegnede mandalas til farvelægning, mandalas til print, mandalas e-bog Håndtegnede mandalas til farvelægning, mandalas til print, mandalas e-bog Håndtegnede mandalas til farvelægning, mandalas til print, mandalas e-bog Håndtegnede mandalas til farvelægning, mandalas til print, mandalas e-bog Håndtegnede mandalas til farvelægning, mandalas til print, mandalas e-bog Håndtegnede mandalas til farvelægning, mandalas til print, mandalas e-bog Håndtegnede mandalas til farvelægning, mandalas til print, mandalas e-bog Håndtegnede mandalas til farvelægning, mandalas til print, mandalas e-bog Håndtegnede mandalas til farvelægning, mandalas til print, mandalas e-bog

 

Hent E-bogen 

Kommenter