Havelog d. 13. maj

Løgene er nu kommet op. Både de almindelige og etageløgene. Kålen og majsene har fået ordentligt fat og er for alvor begyndt at vokse. Purløgene har fået blomst.

Løg status maj
Løg status maj
Purløg
Purløg maj
Kål
Kål status maj

 

 

 

 

 

I vindueskarmen gror tomaterne lystigt og de første grønne tomater vokser sig store. Den tomat der er billede af her er en Tiny tom red og holder sig dog til blomster endnu. Chiliplanterne blomstre helt vildt, talte op mod 60 blomster på den der er på billedet. Fantastisk.

Tiny tom red
Tiny tom red
Chili i blomst
Chili i blomst

 

 

 

 

 

Jeg havde fået lidt rod med hjem på nogle af de vilde merian jeg plukkede i krattet den anden dag, de er nu plantet ude under æbletræerne.

Der er blevet luget ukrudt for første gang og lagt plantedække af græsafklip ved de planter som er groet godt op. Der er blevet gødet med ormekompostvand. Der er konstateret for vildt mange bladlus i solbærene og solen lader vente på sig.

Så har jeg investeret i en stevia og en citronverbena. Så kan der blive sparet lidt på sukkeret og citronverbena bliver man bare afhængig af når først man har prøvet det. Det er SÅ fantastisk som the og til fisk.

Citronverbena
Citronverbena
Stevia
Stevia

 

 

 

 

 

Det var alt for denne uge…

Kommenter