2kw 2000w vind generator laderegulator regulator 48v type med IP67 vandtætte funktion, 1KW 1000W

kr360.93

-20 %

kr451.17

Ny vare

På lager

Model-Nummer 1kw 2kw
Montering Base Med Montering Base
Type Vind Laderegulator

2kw 2000w vind generator laderegulator regulator 24v 48v type med IP67 vandtætte funktion, 1kw 1.5 kw

Vandtæt vindmølle laderegulator brugsanvisning

1、Funktioner:

2 controller kan styre vindmølle automatisk oplade batteriet.I tilfælde af at batteriet er fyldt, gennem den interne kredsløb automatiske kontrol, så vindmølle bremse, når batteriets spænding falder til den spænding, recovery, vindmølle genoptage oplade batteriet, så som at beskytte vindmølle og batteri.

2 opladning pres for at begrænse nuværende grænse kontrol for at sikre den bedste opladning resultat, at yde maksimal beskyttelse, mens du er på vindmølle og batteri.

2 Den automatiske bremse-og manuel bremse supplerer hinanden, for at opfylde de forskellige behov hos kunderne.

2 Den unikke omvendt polaritet beskyttelse kredsløb.Batteri omvendt på grund af forkert anvendelse vil ikke nødt til at udskifte sikringen, de positive og negative polaritet tilsluttes korrekt (Denne funktion har vundet ros af kunder), hele systemet køre mere pålideligt.

2den angiver kredsløb status lys-emitterende dioder, enkel, intuitiv og klar.

2den modulære design med uafhængige intellektuelle ejendomsrettigheder, udførelsen af hele systemet for at få det maksimale beskyttelse.Ensretter og bremse kredsløb del af controlleren, ved hjælp af den integrerede modul design, både fra varmen, eller pålidelighed længere end til de traditionelle design.

2 Den omfattende vandtæt beskyttelse, Ikke vandtæt controller i 2012, controller board vil ruste, hvis du bruger en høj luftfugtighed, eller nedsivning nem miljø, den registeransvarlige er mere modtagelige for korrosion beskadiget, øge efter-salg service af Entreprenører arbejdsbyrden, og endnu nemmere at miste kunder.Dette punkt controlleren bruger et fuldt forseglet helt vandtæt design, der ikke længere behøver at bekymre sig om miljøet, luftfugtighed, højt saltindhold i jorden, jorden, vand og behøver ikke at bekymre dig om, at den registeransvarlige vand efter en kortslutning brændt, beskyttelse klasse IP67 ovenfor, selv hvis de er placeret i vand er også en langsigtet normal brug, i væsentlig grad at øge stabilitet og pålidelighed.

2 controller udvalg af importerede elektroniske komponenter og industriel kvalitet chips, centrale tilbehør ved hjælp af militær kvalitet produkt, har en høj stabilitet præstation af hele controller.Virksomheden har ISO9001-kvalitetsstyringssystem, produkter strengt i en række aspekter af produktion, test, kvalitet, har været den største grad af beskyttelse produkter, der kan garantere en stabil på -35 ℃ ~ 70 ℃ høje og lave temperaturer i lange perioder.

2、Bemærk:

⑴ .Bekræft konsekvent vind generator output spænding og nominel spænding på batteriet.

⑵ .Følgende orden ledninger forbundet til batteriets positive og negative, som blev efterfulgt af en tre-fase-spænding output-fan.

⑶ .Følg omhyggeligt vejledningen kræver batterier og vindmøller tilsluttet controller, omvendt polaritet, eller tager den forkerte position vil medføre, at systemet ikke fungerer korrekt, eller endda forårsage skader på systemet komponenter.

⑷ .Selvom controlleren er taget beskyttende foranstaltninger for en bred vifte af uventede situationer, der kan opstå, er det stadig anbefales kraftigt, at nøje overholdelse af regler, for at undgå at forårsage enorme skader til batteriet og controller.

3、forbindelsestilstand:

ⅰ .Være henholdsvis forbundet til batteri "og" - "til controller af batteriet positive og negative terminaler.

ⅱ .De tre-faset udgangsspænding af de vindmøller, der er tilsluttet tre-fase spænding input-terminaler controller-fan.Og

ⅲ .Når behovet for manuelt at bremse rød tråd kort batteriet positive derefter, for at afslutte den manuelle bremsning i funktion, annullere denne funktion, skal du blot frakoble den tynde røde linje.

4、Indikator status:

Controlleren grøn el (BATTERI) indikator angiver normal batteri er inkluderet.

Den registeransvarlige den grønne fan adgang (VIND) - indikatoren blinker, hvilket indikerer, at adgang til vindmøller, blottere hastigheden af blæserhastighed niveau.

Controlleren rød (BREMSE) lyset er tændt, batteriet er fuldt opladet, vindmølle automatisk bremse, eller på grund af over-nuværende beskyttelse automatisk bremse, eller er i en tilstand af manuel bremse.

Type

10-24

10-48

15-48

20-48

Batteri Sats Spænding

24V

48V

48V

48V

Vindmøllernes Nominelle Effekt

1000W

1000W

1500W

2000W

Bremse start spænding(Standard værdi)

30V

60V

60V

60V

Bremse opsving spænding(Standard værdi)

27V

54V

54V

54V

Skærm

LED(Light emitting diode Display)

Driftstemperaturområde

-35℃-75℃

dc generator 15kw, dse generator controller, gener, 8 dollar, 2kw vind generator, svag vind, 380v generator, vind, vand generator, sol-generator ren, turbin vind