For Xiaomi M365 Pro Forstærket Aluminium Udskiftning Låse Hængsel Reparere Låsen Scooter Dele, Tilbehør

kr46.64

-36 %

kr74.03

Ny vare

På lager

Type Andre

Advarsel: Det er ulovligt at ride elektriske løbehjul på offentlige veje, fortove eller cykelstier.De er kun beregnet til brug på privat ejendom med ejerens tilladelse.

Funktioner :

*100% helt nye og høj kvalitet

*Lavet af høj kvalitet materiale, holdbart og praktisk at bruge

*For Xiaomi M365 Pro Forstærket Aluminium Udskiftning Låse Hængsel Reparere Låsen

*Skru den gamle lås, holde skruen sikker som du kommer til at bruge den samme for udskiftning af en del.

*Til at gennemhulle den pin-kode, du har brug for at sikre, at du gøre det fra den rigtige side.Sørg for at du gør det fra VENSTRE til HØJRE (når man ser fra forsiden af scooter, ikke fra rattet side).Fastsætter scooter, sætte noget fast under folde-mekanisme.Sørg for at holde øje med kabler!Flytte dem væk, før hver hulning, da du ellers kommer til at bryde dem.

*Anvende nogle smøremiddel, olie eller WD40 til den pin-kode, og lad det i et stykke tid.Nogle kunder foretrækker at bruge varm luft i stedet til lidt varme pin-koden.

*Gælder 4mm punch værktøj og ramte det hårdt flere gange.Igen, se ud for kabler.Denne proces kan være ganske vanskeligt, vi har personligt brugt 15 minutter at klippe ud, mens andre formår at gøre det inden for få minutter.

*Tag en ny lås og bruge den samme skrue til at sætte den tilbage på.

*Sluk for scooter på hovedet, når pin-koden skal indsættes fra den anden side (HØJRE TIL VENSTRE, når man ser fra forsiden af scooter)

*Sørg for at følge pin-kode.Sæt stiften inde og derefter anvende punch af igen.Skal det gå ganske nemt.Punch det, indtil det er justeret fra begge sider.

*Juster din aksel lås/bundstykke til at gøre sikker på, at den nye lås folder i godt.Pas på ikke at stramme den, men gør det ikke for løs, enten (lige nok modstand i det, og der er ingen spil i stamceller/hængsel).

*Bemærk: i stedet for stansning hele pin nogle medlemmer af fællesskabet, der foretrækker at bare skære metal pin-kode fra begge sider af låsen og derefter punch ud af de resterende bits.Du kan også prøve at bruge vice og en bolt, hvis stansning pin-koden ikke virker for dig.

Specifikationer:

*Materiale:Metal

*Valgfri Farve:Sort,Rød,Sølv (Som Billederne Viser)

Pakkens Indhold:

1*Folde-spænde

Bemærk :

1. Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke.

2. Tillad lille manuel måling afvigelse for data.

gulvtæppe xiaomi 365 pro, antivol xiaomi m 365, tabel xiaomi 365 pro, autom chok, m365 scooter skrue, m365 skærmen støtte, hængsel xiaomi, trinbrættet xiaomi, m365 del, elektrisk stød teaser