Nye Printer valsen Rulle til Zebra ZT410 Stregkode Printer Printer Dele P/N: P1058930-080

kr177.29

Ny vare

På lager

Type Andre
Model-Nummer zebra zt410
Mærke 4UXUGUANG

Nye Printer valsen Rulle til Zebra ZT410 Stregkode Printer Printer Dele P/N: P1058930-080

Forsendelse metode : EMS fra Taiwan 7-10 dage ankommer eller International pakke fra Taiwan

Minimumsmængde : 1 pc

Garanti :3 måneder garanti.

Regulering og forslag:

(1) Vi accepterer Ali-fjernsyn, western union og bank transfer.

(2) Hvis du har brug for at bestille en stor mængde, bedes du kontakte os via e-mail, vil vi give dig den bedste rabat.

(3) importafgifter, skatter og afgifter, er købers ansvar.

Politik:

1>> Vi lover, at alle produkter er testet inden levering!

2>> kan Køberen returnere varen i den originale emballage inden for 5 dage efter modtagelse, hvis du ikke er tilfreds med det,/ vil Vi refundere dig eller sende erstatning til dig inden for 2-3 arbejdsdage efter varen er modtaget.

3>> Hvis varerne ikke er descried som vi lover, kan du kontakte os på at refundere penge eller bytte en rigtige for dig.

4>> De produkter, let at skade under transporten, så kan du åbne, og marker afkrydsningsfeltet, og produkt, når du får varen, hvis kassen er ødelagt forskellig form, bedes du tage et foto og dokumentation for den beskadigede boksen, og spørg så postbudet til at bekræfte situationen.På denne måde, når du giver mig dit bevis for, at vi kan spørge til rederiet for at kompensere os.Det er vigtigt, og vil beskytte vores fortjeneste.

5>> hvis produkter ikke virker, når du har modtaget det , kan der være mange grunde.Kontakt os venligst, vi vil forsøge at løse problemet , hvis du ønsker at sende det tilbage ,vi er ikke ansvarlig for den vende tilbage shipping gebyrer.Men vi sender en anden til dig gratis forsendelse fra Kina post air mail,når vi får den problematiske produkt.

Feedback:

A. Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os.Vær venlig ikke at efterlade nogen neutral eller negativ feedback, før at kontakte os .Negativ feedback er ikke den bedste måde at løse ethvert problem.Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist.

B. Du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra skat vil ligge forud for budgivning eller køber.

C. Bedes du give os positiv feedback, hvis du er tilfreds med produktet.Vi vil svare dig med alle spørgsmål inden for 24 timer, og prøv at sikre dig, før du forlader feedback.

kit bånd, printhoved tsc, zebra label printer, zt410, stregkode printer hoved, zebra zm400, zm400, print hoved tsc, datamax printhoved, zebra zt410