PONSNY Bil Håndbremsen Dækker Tilfældet for KIA K2 Ægte Læder Auto Håndbremse Greb Dække

kr77.70

-22 %

kr100.87

Ny vare

På lager

Bemærk Du bedes venligst bekræfte din bil håndbremsen er samme med post beskrivelse
Item Højde 4cm
Element Type Håndbremse Greb
Ekstern Afprøvning, Certificering CC
Model Navn KIH08
Item Bredde 10cm
Item Længde 15cm
Element Vægt 0.1kg
farve Sort læder med Sort tråd, Sort læder, med Røde tråd
Materiale Type Ægte Læder
Mærke PONSNY

BETALING

1. Vi Accepterer Alipay Escow Betaling.Kun efter købere har modtaget de elementer, vi kan få betaling.Den Alipay Escow Betaling kan acceptere Kreditkort, Western Union, Bank Overførsel.Købere har flere valg til at beslutte, den bekvemme måde.

2. Inden betaling, check venligst din leveringsadresse og andre krav til varen.Detaljeret shipping adresse, omfatter: navn, postnummer, telefonnummer og adresse bruges til forsendelse, bruger navn.

3. Når du er færdig med dit køb af denne vare, vi vil forberede varer og gøre forsendelse inden for de lovede dage, så snart som muligt.

4. Vi er ikke ansvarlige for nogen MOMS eller brugerdefinerede afgift.Hvis du har nogen problemer i at gøre betaling, er du velkommen til at kontakte os.

FORSENDELSE

1. Worldwide shipping af EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT, Kina post, E-pakke, Hong Kong post og osv..

2. Om leveringstiden, vi ikke kan kontrollere perfekt, vil hjælpe dig med at spore den, indtil du modtager og forsyne dig med tracking nummer.Hvis pakken ikke er kommet frem inden for forventet tid, så kontakt os og vi vil give dig en tilfreds svar.

3. Om levering måde og pris, se venligst den løsning i vælger fragt metode.

4. Hvis du har nogen specielle ønsker til emballage og forsendelse, så lad os det vide.

RETURE & REFUSION

1. Hvis du ønsker at returnere, skal du kontakte os inden levering.

2. Hvis de varer, beskadiget eller går tabt på shipping måde, vil vi returnere pengene til dig, eller sende det til dig igen.

3. Vær venligst varen ophold origi nal stat.Hvis det ikke passer dig, at vi kun accepterer ikke beskadigede varer.

4. Du må ikke åbne tvist eller forlade den negative feedback, uden at tale til os, vil vi svare og løse det problem, du har, så snart det er muligt, at holde kommunikation er værdsat.

mugen håndbremsen, kia rio, gear, håndbremse, slip håndbremsen dække, koleos håndbremsen, k2 pistol greb, sportag, veloster hånd bremse dække, håndbremsen honda, bil gearstangen