OPRINDELSE MISUNDELSE 1stk Professionel Chubby Foundation Makeup brush Børste base makeup makeup Børster Professionel Kosmetisk Makeup Børste

kr24.45

-49 %

kr48.85

Ny vare

På lager

Børste Materiale Uld Fiber
Størrelse 11*3*3cm
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mængde 1STK
Håndtag Materiale Plast
Model-Nummer 10107
Element Type Makeup Børste
Egenskaber Udsøgt/Skønhed/Nem at bære
Anvendes Med Sculpting Børste
farve Guld Og Sølv
Mærke OPRINDELSE MISUNDELSE

OPRINDELSE MISUNDELSE 1stk Professionel Chubby Foundation Makeup brush Børste base makeup makeup Børster Professionel Kosmetisk Makeup Børste Funktioner:

Denne makeup brush er tyk og kort, det er specielt bruges til flydende foundation og base makeup, kan ikke bruges som løs pulver, fordi det er kort hår, vil det være meget stærk, når den anvendes, og kan nemt anvende BB cream igen.Tynd og selv,

Sammenlignet med svampe, dens fordel er, at det ikke absorberer pulver og børste kan gøre hver eneste fine porer, som er jævnt pudret, så den endelige makeup effekt er særlig naturligt!

Dens fordel er, at det er for hurtig til at sætte på basis makeup, gælder en BB cream på ansigt, for at bruge en makeup pensel til at tegne en cirkel på toppen, bunden makeup er OK, det er egnet til folk der kan lide enkelt! !

Det anbefales, at BB creme kan anvendes til ansigt i et mindre antal pladser, og derefter bruge det til at børste jævnt.Denne make-up effekt er mere klare og naturlige.Hvis du ønsker at skjule pletter, gentag det et par gange mere.Det er meget bedre!

Velegnet til publikum: makeup børste begyndere, skønhed eksperter, professionelle makeup artister, makeup-elskere

Hvordan man bruger chubby børste:

Foundation, BB cream eller CC cream, osv., vrid et par punkter med din finger på forsiden, og derefter feje jævnt med chubby!Det er meget nemt!

specifikation:

Samlet længde 10,5 cm

Hår længde 2,5 cm

Rør længde 3,5 cm

Håndtag længde 4,5 cm

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

Undersøg de nærmere detaljer størrelser med din, skal du tillade, 1-3cm fejl, på grund af manuel måling.

Hvis du kan lide dette emne,kan du tilføje den til din "ønskeliste"

Hvis du kan lide vores butik,kan du tilføje den til din "Butik Liste"

børste øje, cosmet, rigtige teknikker brushs, børste tone, toilet makeup tilbehør, ulta kosmetisk pensel, makeup foundation brush børste, lava makeup svamp, makeup børste, shiny øjenskygge pensel