Oppustelig Bil Air Bed Bil Bed Rejser Med Bil Madras Bil Luftmadras Rejse Seng Blødt Liggeunderlag Bed Camping Bil Tilbehør

kr109.67

-31 %

kr158.95

Ny vare

På lager

Størrelse 175X130cm
Materiale PVC

Funktioner:

Bløde og Holdbare Materiale: Det strømmer overfladen af denne SUV air cushion er komfortable, hud-venlig, naturlig, behagelig, tæt syet og lufttæt.Nem at rengøre, kan du fjerne snavs nemt og hurtigt med kun én serviet.

Få en Bedre Søvn: Ca 175*130cm/68.9* 51.2 cm, super-stor størrelse, ensartet kraft, sikring af ikke-kollaps og stabil støtte.Denne bil luftmadras kan vende tilbage til din bil til en komfortabel seng, hjælper dig med at slappe af din krop og har en bedre sleep under rejsen.

Høj Ydeevne: Hoved-beskyttelse, kan bruges som ryglæn for at sidde og lyve, hoved kollision forebyggelse, frit skiftende kropsholdning.Uanset om du er i en bil, udendørs eller i hjemmet, er denne dobbelt-sidet luft madras kan bruges som en hvile seng.Det er en super-bærende kapacitet på 650 kg og kan rumme 2-3 voksne.

Hurtig Inflation og Deflation: Det airbags på begge sider kan det hurtigt blive oppustet eller deflateret til den nødvendige fasthed i løbet af et par minutter.Den fasthed, hvormed den kan justeres efter dine behov.At puste den madras, du behøver kun at tilslutte pumpen til cigarettænderen i bilen, og derefter pumpe luft i madrassen gennem dysen.

Transportabel og Praktisk: på Grund af den oppustelige design, madras kan hurtigt blive foldet til opbevaring, og den er knyttet taske kan bruges til praktisk rejse-og camping.Denne bærbare luftmadras er kompatibel med de fleste bilmodeller, og kan nemt installeres på bagsædet.

Specifikation:

Navn: Bil Oppustelig Seng

Materiale: PVC - +strømmer

Farve: sort, grå, beige, blå

Packing Liste:

Oppustelig Bil Air Bed x 1

Pude x 2

Reparation Kit x 1

3 Forskellige Størrelse Dyser x 1

Inflation og Deflator Luft Pumpe x 1

Power Adapter til Bilen 12V DC x 1

Opbevaringspose x 1

Instruktion x 1

bil madras, bil til madras, camping tilbehør til bilen accessoire, Grå, luft madras til bilen, bed madras, slæde bed lastbil, auto oppustelig seng, luft madras, oppustelige bil madras creta