NYE Originale Blænden Flex kabel FPC Til Canon 24-70 2,8 L II Udskiftning Enhed Reparation del

kr44.93

-20 %

kr56.18

Ny vare

På lager

Model-Nummer For Canon
Pakke Ja
Kompatible Mærker For Canon
Kompatibelt Kamera Stil Digitale spejlreflekskameraer
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke NoEnName_Null

Betaling: Vi accepterer Alipay,Western union,Moneygram osv.vælge den mest bekvemt for dig.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

Forsendelse & Package: Skib til USA via Epacket det kan tage omkring 7 - 15 hverdage med tracking nummer.Varen vil blive afsendt indenfor 24 timer, så snart din betaling er bekræftet.Vi vil IKKE være ansvarlig for eventuelle forsinkelser ved levering, herunder, men ikke begrænset til toldmyndigheder porto kontrol, strejke, force majeure mv.Købere er ansvarlig for enhver brugerdefineret/told, skatter og afgifter, der er afholdt i dit land.

Tilbagevenden & Exchange Politik:

Hvis du ikke er tilfreds med de varer (undtagen menneskelige skader eller misbrug) af modtagelse af varer returnering eller ombytning.

Refusion eller udskiftning krav gælder kun for de tre-dag krav om, pakker, der er modtaget under de samme betingelser, receptionen vende tilbage.

Afkast og Udvekslinger, fragt betales af køber.

Tak

Feedback:

Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, så tøv ikke med at kontakte os, vi vil give dig det mest tilfredsstillende svar.

tak

Kontakt: Hvis der er nogen spørgsmål,er du velkommen til at kontakte os via Tidtilomtanke.dk.vi vil svare dig inden for 24-48 timer,undtagen helligdage.

Hvem Vi er:

Vi er en professionel og ansvarlig for gruppen, uanset du har nogen spørgsmål kan i samråd med os, vil vi give dig et tilfredsstillende svar.Vores produkter kan du være sikker på, at vi er ved at afprøve, før de går ud.

Tak for dit køb !vi vil vise dig vores bedste produkt og service!!!

nike aj1 sort tå, led kørelys ring 6500k, krystal broche 100, lys brun paryk 32, gitter sokker mann, kodak m863 skærm, mag 322 feltet fjernbetjeningen, led-panel-pc gamer, kyoto foråret indlæg