4:3 Bærbare Sammenklappelig Projektor-Skærmen på Væggen Hjem Biograf 3D HD lærred Lærred

kr23.23

-38 %

kr37.47

Ny vare

På lager

Format 4
Mærke ACEHE
Oprindelse KN(Oprindelse)
Certificering INGEN
Materiale Mat Hvid
Bærbare Ja
Skærm Type Bærbar Skærm

Funktioner:

1. høj styrke.De korte fibre styrke er 2,6 5,7 kn/decitex, og den høje styrke fiber er 5,6 8,0 kn/decitex.På grund af sin lave hygroskopicitet, sin våde styrke er i det væsentlige den samme som tør styrke.Slagstyrken er 4 gange højere end i nylon og 20 gange højere end viskose.

2. God elasticitet.Elasticiteten er tæt på uld, og når det er strakt ved 5% til 6%, at det kan være næsten helt genvindes.Rynke modstand er overlegen i forhold til andre fibre, som er det stof er ikke rynket, og dimensionel stabilitet er god.Den elasticitetsmodul er 22 141 kn/decitex, som er 2 til 3 gange højere end i nylon.Polyester stof med høj styrke og elastiske recovery, så det er holdbart, rynke-fri og ikke-jern.

3. Den varme-resistent polyester er fremstillet ved at smelte spinning metode, og de dannede fibre kan blive yderligere opvarmet og smeltede, og er et termoplastisk fiber.Polyester har et højere smeltepunkt og en mindre specifikke varmekapacitet og varmeledningsevne, så varmen modstand og varme isolering af polyester fiber er højere.Det er den bedste blandt syntetiske fibre.

4. God thermoplasticity og dårlig modstand til at smelte.Polyester er de mest varme-resistent stof i syntetiske stoffer på grund af sin glatte overflade og stramme indre molekyler.Det er termoplastiske og kan gøres til en plisseret nederdel med lange læg.På samme tid, polyester stof har en dårlig modstand til at smelte, og det er let at danne huller i tilfælde af sod eller Mars.Derfor, brug, bør undgå kontakt med cigaretskod, gnister osv.

5. God slidstyrke.Slidstyrke er kun overgået af nylon med den bedste slidstyrke, bedre end andre naturlige og syntetiske fibre.

6. God let modstand.Lysægthed er kun overgået af akryl.Polyester stof har bedre lysægthed, og deres lysægthed er bedre end naturlige fiber stof, bortset fra akryl fibre.Især på bagsiden af glasset, lysægthed er meget godt, næsten det samme som akryl fibre.

7. konserveringsmiddel.Modstandsdygtig over for blegemidler, oxidanter, kulbrinter, ketoner, olieprodukter og uorganiske syrer.Modstandsdygtig over for fortyndet base, ikke bange for meldug, men varmt alkali kan gøre det nedbrydes.Har også en stærk syre og alkali-og UV-bestandighed

8. Farvning er dårlig, men den lysægthed er god, og det er ikke let at falme.Fordi der ikke er nogen specifik farvning gruppe på polyester molekylær kæde, og polariteten er lille, farvning er svært, det dyeability er dårlig, og dye-molekyler er ikke nemt at komme ind i fiberen.

9. Dårlig hygroskopicitet, iført en indelukket varme, og let at bringe statisk elektricitet, farvning støv, der påvirker udseende og komfort.Det er imidlertid meget let at tørre efter vask, og den våde styrke er næppe reduceret, det er ikke deformeret, og det har en god vask og slidstyrke.

Specifikationer:

Størrelse: : 40 cm, 50 tommer 60 tommer, 72 tommer, 84 tommer, 100 tommer, 106 tommer

Aspect Ratio: 4:3

Materiale: Lærred

Farve:hvid

Pakke Indhold:

1 x Projektor Skærm

1 Sæt Kroge

Bemærk:

1.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2.På grund af den manuelle måling og forskellige målemetoder, tillad 1-3cm afvigelse.Tak!

alr skærm, balkon folde skærmen, baomer charme, mini-projektor, skærm for projektor med stander, grå projektor skærm billede, 5d diamant maling, projektet skærm, overvåge portabl, ecran