Pu Læder kamerataske Taske til Panasonic Lumix FZ1000 Kamera cover med skulderrem

kr84.98

Ny vare

På lager

Mærke Fottos
Bruger DSLR-Kamera
Materiale Læder
Pakke No
Stil Håndtasker
Model-Nummer FZ1000
Type Kamera Tasker

Specifikationer: Denne PU læder kamerataske er lavet af ekstremt slidstærkt materiale, med meget god design for at beskytte kameraet mod skader, støv og ridser. 1.Retro og aftagelig designet udseende. 2.Front cap kan være aftagelig, når du optager.Brugere behøver ikke at tage sagen fra. 3.Høj kvalitet, kompakt, let, ekstremt holdbart materiale og nem at bære. 4.Blød indre lag som beskytter LCD-skærmen mod ridser og stød. 5.Med standard gevind, det kan være monteret på et stativ mount.Materiale: PU læder Farve:Sort/Brun/Kaffe/Steg Egnet til: Panasonic FZ1000, ikke for andre kamera model. (Tjek venligst dit kamera model for at gøre sikker på, at varen passer til dig, før du bestiller) Pakken Indeholder:(enkel pakning) 1 x PU Læder kamerataske--KAMERAET ER IKKE INKLUDERET 1 x skulderrem

Kamera og tilbehør på billederne er IKKE med i prisen!!Forsendelse:

1. Worldwide Shipping ,vil vi sende pakken med China Post, der er Registreret Air Mail med tracking NR. ( Men hvis din ordre beløb, der er mindre end usd6.00,vi er nødt til at sende pakken med China Post Almindelige Små Pakeage Plus, som uden tracking detaljer)

2. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

3. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

4. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 40 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

Returnering/Refusion:

1.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Shipping gebyrer, der er afholdt ved returnering af varer afholdes af køber.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og dit indlæg.

Told:

Ordren vil blive erklæret som gave eller lavere værdi for at minimere din brugerdefineret skat, og let tilpassede procedure.Hvis du finde ud af oplysninger om import skattemæssige situation i dit land, og du mener, at der er måder at minimere de skatter, du skal betale (eller fjerne de skatter, i alt), bare fortælle os, hvad du har brug for ved at sætte instrukser (om mærkning, pakning, erklæringer, fakturaer osv.) i kommentarfeltet i kassen.Vi er mere end glade for at følge dine anvisninger.Attention please!Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller importafgifter

Feedback & Service:

1.Din Feedback er meget vigtigt for os, bedes du tage et par sekunder til at forlade positive tilbagemeldinger, hvis du er tilfreds med vores produkt eller service,tak Tak.

2.Vi er altid glade for at kunne tilbyde den bedste og rimelig pris for bedste varer og service til dig.

3)skal Du kontakte os inden de forlader neutral eller negativ feedback.Vi vil afprøve bedste for at løse problemet på første gang.

4.Der er nogen spørgsmål eller krav,skal du bare kontakte os til enhver tid, af Ali hurtig online-besked eller e-mail, vil vi være glade for at besvare hurtigt.

Vil du have slappe af og glad for shopping i vores butik!

foto klemme dslr, accu lumix-kamera, bælte kamera, sagen lumix lx100, taske kamera, dslr taske, flash panasonic fz1000, store kamera skulder taske, Lumix, kamera panasonic fz1000