Halloween Gnome Bløde Dukke Skandinaviske Tomte Pynt til Halloween Fest Dekoration

kr60.22

-29 %

kr84.85

Ny vare

På lager

Halloween Gnome Bløde Dukke Halloween pynt
mønster Ansigt
Lejlighed HALLOWEEN
Materiale Klud
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer Halloween Bløde Dukke Pynt

Halloween Gnome Bløde Dukke Skandinaviske Tomte Pynt til Halloween Fest Dekoration

Funktion:

Halloween Nisser Plys: Disse Halloween nisser er alle klar til Halloween, iført en hekse hat og skinnende kappe, så unik og anderledes!Hver Gnome plys er absolut charmerende, vil bringe smil og vinde over nogen Gnome-elskers hjerte!Pakken indeholder par nisser plys.

Premium Kvalitet og Fine Håndværk: Halloween Gnome-Par, er alle lavet af professionelle håndværkere, en kombination af sort og rød farver, med en tung base for ekstra stabilitet, en wire i nisser latterligt høj hat for at udgøre det for maksimale sjov måde.Lavet af blød og følte, non-toxic og lugtfri.

Yndig Design: Håndlavede.Gnome har i lang blød grå skæg.Sort hat og kappe tilføjer festlige atmosfære.Størrelsen er omkring 26 cm høj hat fra top til bund, perfekt supplement til Halloween samling.

Halloween Dekorationer: Disse Halloween nisser er den perfekte størrelse til at placere overalt i dit hjem, og tilføje en finurlig touch til Halloween dekorationer.perfekt supplement til dit skrivebord, for at bringe en smule juble til hjemmet/kontoret.Nyd til Halloween!

Ideel Gave: Gnome er en stor dekoration og gave for mange helligdage.Være det Halloween, Jul, nytår, Fødselsdag, Housewarming, Independence Day, Halloween, Thanksgiving, Valentine 's Day, St Patrick' s Day, Påske, Mor' s Dag eller Faglig Dag!Den er ideel til spredning ferie ånd i huset.Brug til indretning eller den perfekte Halloween værtinde gave.

Specifikation:

Materiale: filt + klud

Størrelse:(om) højde 26cm/10.24 tommer bredde med kap 12cm/4.72 tommer krop bredde 8cm/3.15 tommer

Packing Liste:

2*Halloween Pynt

plakat skandinaviske, formen plast, gnome plys, "black christmas" gnome, stort jule-gnome, gnome skandinaviske, indretning i skandinavisk stil, garden gnome, retter noel, puppet skræmmende