1/2x Vintage Retro Sort Jern, Industrielle Rør Hylde Beslag Holder Hjem Indretning

kr62.30

Ny vare

På lager

Model-Nummer Ny
Bruger Diverse
Mærke NoEnName_Null
Materiale Metal
Nej. af Tiers Single
Klassificering Ikke-folding Rack
Metal Type Rustfrit Stål
Installation Type Bolt Indsætte Type
Gældende Plads Stue
Funktion Øko-Venligt
Type Opbevaring Holdere & Reoler

Specifikation:

Materiale: Jern

Farve: Sort

Dimensioner:

Flange diameter: 65mm

Kort arm: 60mm (herunder flange og albue)

Lange arm: 160mm (herunder flange og albue)

Pakke Inkluderet:

1 x hylde bracke

Funktioner:

● En Industriel sort rør hylde beslag

● Industrielle hylde

● Industrielle reoler

Bemærk:

1.Bemærk, at 1-3mm fejl på grund af manuel måling.Pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

2.Den farve kan have forskellige som forskellen display,pls forstå.

Shipping 1. Vi sender normalt pakken af Kina post, luftpost, til de fleste lande eller ePacket til USA, som vil komme i løbet af 15-60 hverdage efter at være sendt.Men hvis du køber mere end USD300.00 på produkter ,vil vi skibet med DHL eller EMS gratis, som ankomme inden for 3-12days. 2. Vi skal ikke være ansvarlig for eventuelle told eller import skat. 3. Vi vil levere elementerne til dit Tidtilomtanke.dk adresse, så du bedes venligst bekræfte din adresse, før du afgiver ordren.Og på grund af den politik, russisk Indlæg, kunder fra russiske Føderation, bedes du skrive dit fulde navn, så du kan få den rækkefølge. 4.Nogle gange skyldes, at told-eller vejr problem, vil det blive forsinket i flere dage op til 35-58 dage.Til Brasilien, vil det være langsommere, til tider vil være mere end 70 dage.

Kundeservice

1. Enhver henvendelse vil blive besvaret inden for 24 timer

2. ODM/OEM tilgængelig og emballage i henhold til dit design

3. Vi plejer at levere varen inden for 7 dage efter du har afgivet ordren.Hvis du har et problem på mail, bedes du kontakte os asp.

4. Uanset den mindre desparity mellem det materielle objekt og fotos grund til at skyde lys og vinkler, hvis du opdager, at varen ikke er i overensstemmelse med de billeder, vi viser, og beskrive, eller du ikke er tilfreds med det, kan du returnere det i den oprindelige tilstand inden for 7 dage, så snart du har modtaget varen.Men forsendelsesomkostninger skal være betales af køber.

badeværelse sort hylde, jern rør, vinkel skruenøgle, sammenklappelig kop af silikone, rejser krus, bar hylde, industrielle rør dele, tabakiera, enkelt væg dekorative hylder, uf vintage, metal-rack