Vintage Runde Briller Rammer Metal Fuld Rim Briller Retro Briller Briller unisex Rx i stand

kr59.54

-35 %

kr91.64

Ny vare

På lager

Køn Unisex
Ramme Materiale LEGERING
Mønster Type Dyr
Element Type Brillerne Tilbehør
Model-Nummer 147
Brillerne Tilbehør BILLEDER
Mærke BETSION

Vintage Runde Briller Rammer Fuld Rim Briller Retro Briller Briller unisex

Helt Nye.Top Kvalitet.Gå Ikke Glip Af Dem!!!Det kommer med en klar, ikke-receptpligtig linser,som du kan bære det for mode direkte.

Materiale:Metal+Plast

Farve:Te, Hvid ,Sort Blomster ,Pink ,Transparent

Tilstand:Brand new

Linse størrelse:48mm

Broen:21mm

Templet:140mm

Lodret:48mm

Rammebredde:138mm

Før du køber denne vare,bedes du gøre sikker på, om dette billede passer til dig,oplysninger om måling check venligst slag diagram.

Te

Om os

Vi har været til salg siden 2010 og er beliggende i Kina.Vi specialiserer os på mode produkter.Vores mål er at give en konkurrencedygtig pris, høj kvalitet, hurtig levering, og god kundeservice til vores kunder.

Hvis du ønsker flere valgmuligheder,kan Du besøge vores butik.Forsendelse

* Varer vil blive afsendt i 3 hverdage efter modtagelse af betaling.

* For de kunder fra USA,storbritannien,Australien og Canada,Elementer vil blive sendt via e-pakke fra Kina med tracking,normalt tager det 7-15 dage ankomst,men leveringstiden vil afhænge af omgivelser og andre eksakte faktorer, som vi kan 't kontrol.

*For de kunder, fra de fleste lande,det tager normalt 15-40 dage ankomst,men leveringstiden vil afhænge af omgivelser og andre eksakte faktorer, som vi kan 't kontrol.

* Vi sender varer efter din adresse, så sørg for, at du modtager adresse, før du køber.

* Hvis køberen har ikke modtaget de varer efter den tid, som vi har lovet, bedes du kontakte med os, inden de forlader feedback eller øge en eventuel tvist.

Hvis købere har brug for HURTIG FORSENDELSE, behager kontakt med os, og dette behov for en ekstra betaling for porto.Salgs-Vi ønsker, at din online shopping oplevelse at være risikofri.Vi tror du vil elske vores merchandise og forstå, at det er til tider svært at købe en vare uden faktisk at være i stand til at føle det, af denne grund og som en del af vores 100% tilfredshed garanteret eller dine fuld tilfredshed eller pengene tilbage .Hvis du ikke er tilfreds med dit køb eller anden grund, skal du blot sende det tilbage til os inden for 14 dage efter modtagelsen og få en fuld refundering af købsprisen (oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes ikke) eller bytte.Alt vi beder om er at du e-mail os for et returnerings fuldmagt nummer.Sørg for, at varen er i samme stand, som du modtog den.Kontakt os, Hvis du har spørgsmål,bedes du kontakte os via besked.

rammen mand, BETSION, eyeglass frame titanium, glas læse, monokel runde, Briller, rammen glas mænd, rammen glas, brille ramme kvinder, brille stel