Notgang Rømning af Type D, D1-10 D1-12 D1-14 Berører Skærende Værktøj CNC Machinine værktøj sæt Kniv

kr668.25

-17 %

kr814.91

Ny vare

På lager

Model-Nummer D1-10 D1-12 D1-14

Notgang Rømning af Type D, D1-10/12/14 Berører Skærende Værktøj CNC Machinine værktøj sæt

Produktet omfatter:

Rømning *3piece

Vores firma politik:

1. Alle vores varer i vores butik har Et Års Garanti fra os.Enhver kvalitet problem ved normal brug i garantiperioden, Vi tilbyder gratis reparation.Køberen skal betale retur omkostningerne og vores virksomhed vil betale re-shipping cost.

2. Varen vil blive sendt ud inden for 2-5 arbejdsdage af DHL, FedEx, UPS, EMS og andre forsendelsesmetode du vælger ASAP.Vi vil vælge den bedste og mest egnede rederiet.Normalt tager det 7-12 dage til at ankomme i de fleste lande.Du vil blive meddelt den tracking nummer når ordren er afsendt ud.

3. Internationale købere, der er ansvarlig for eventuelle gebyrer og afgifter skatter til din kommune.Kontakt din lokale toldsted for yderligere undersøgelser på dette spørgsmål.Vi vil ikke være ansvarlig for eventuelle told, afgifter eller andre gebyrer, der anmodes om eller kræves af destination lande.

3. Vi accepterer 30 dages returret.Hvis du ønsker at returnere varen, så kontakt os på 30 dage første og sørg for, at pakken er uåbnet.Køberen skal betale for at gå og tilbage levering omkostninger og brugerdefinerede gebyr for hvert land.Når vi har modtaget varen og kontrolleret, at vi vil gøre refusion for den del, der i 24 timer.

tage hul notgang, fluffy sæt, kabel rømning, 8cr13mov kniv stål, notgang tage hul 3, rivnut sæt, rømning af, kit reparation tråd, gurkha, Bil reparation værktøj