Silikone Bh 'er til Bryllup Kjole Sexet Magiske Bh' er Stropløs Undertøj Usynlig Bh Push Up Selvklæbende BH Bikini A B C D E F Cup

kr17.61

-44 %

kr31.97

Ny vare

På lager

Stor Størrelse Bh A,B,C,D, E, F cup
Mønster Type Solid
Kop Form Tre Fjerdedele(3/4 Cup)
Stil Sexet
Seksuelt Suggestive No
Silicone Bh Magiske Bh ' Er
Model-Nummer SF0058 SF0483
Bra Stil Selvklæbende Bh ' Er
Rem Type Stropløs
Sjofelt Billede No
Dekoration INGEN
Materiale Silikone
Lukning Type INGEN
Støtte Type Wire Gratis

BEMÆRK:

Inden brug af Produktet, rense din krop, ingen støv og holde det tørre.

Hvis du ønsker at samle flere, kan du vælge en lidt mindre størrelse.Hvis du ikke er tilfreds med Produktet, når den er modtaget,så tøv ikke med at kontakte os for at få en løsning, der er bedst!

BEMÆRK:

* På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak for din forståelse!

* Bemærk, at 1-2cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

Betalingsbetingelser

MasterCard, VISA, Boleto, WebMoney, Qiwi Wallet er acceptable for os.

*Dine penge deponeres sikkert i din konto, hvis du bruger betaling af Escrow, vil Pengene blive frigivet til os, først efter du har bekræftet levering.

Forsendelse Vilkår

EMS, DHL, Kina Post, ePacket, Tidtilomtanke.dk Standard Fragt

*Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser, der trillede af brugerdefinerede skatter og andre custo m ' s afgifter.

Feedback

Du er velkommen til at kontakte os, før du efterlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil gerne gøre vores bedste for at løse en eventuel tvist.Vi stræber efter at have 5 stjerner og 100% kundetilfredshed.Feedback er meget vigtig for os.

Retur & Refusion

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, eller størrelsen ikke passer, bedes du kontakte os hurtigt, og vi kan gratis bytte en til dig, men køber er ansvarlig for den vende tilbage shipping cost.

Hvis du modtager en mangelfuld vare, bedes du tage et billede af det element, hvor stedet har fejl, og sende til os, vi vil kontrollere, om det er kvaliteten, og så vil vi sende dig et andet stykke gratis, hvis det ikke har kvaliteten problemet.

komfort bh, f cup bikinier, bh comfort plus størrelse, bh push-up, 34d, bikini, stort cup bikini, Bikini Sæt, undertøj style top, 80c